EIF voor SO

Ben je specialist ouderengeneeskunde (SO) en valt je herregistratiedatum na 1 januari 2020? Dan geldt er ook een nieuwe herregistratie-eis van Evaluatie Individueel Functioneren (EIF).

 https://www.verenso.nl/opleiding-accreditatie-en-herregistratie/visitatie-en-eif/evaluatie-individueel-functioneren-eif  

Eén van de herregistratie-eisen voor specialisten ouderengeneeskunde bij herregistratie na 1 januari 2020 is dat ze in de vijf jaar daarvoor moeten hebben deelgenomen aan een Evaluatie Individueel Functioneren (EIF). Verenso, de beroepsvereniging voor specialisten ouderengeneeskunde, heeft daarvoor een geaccrediteerd aanbod ontwikkeld dat vanaf 1 januari 2019 beschikbaar is. Het EIF-gesprek met een coach staat centraal en mondt uit in een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP).

Verenso heeft een aantal coaches van Coaches voor Medici bijgeschoold over de procedure bij EIF, de specifieke competenties en het werkveld van de specialisten ouderengeneeskunde en de specifieke uitdagingen binnen de langdurende intra- en extramurale zorg. 

Het vak van de specialist ouderengeneeskunde heeft de laatste jaren verschillende ontwikkelingen doorgemaakt en biedt ook meerdere ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast bestaat er een tekort aan specialisten ouderengeneeskunde. Hoe wil jij je als specialist ouderengeneeskunde professioneel blijven ontwikkelen in een gezonde balans tussen werk en privé? 

Neem contact op met een van onze coaches als je voor jouw herregistratie als specialist ouderengeneeskunde een EIF-gesprek moet voeren.

 

Showing 1 - 9 of 62

Een luisterend oor voor alle artsen

De Covid-19-pandemie vraagt enorm veel van alle artsen. Op onze beurt willen wij speciaal voor jullie beschikbaar zijn. Coaches voor medici is een netwerk van coaches speciaal voor medische professionals. Ieder van ons heeft veelzijdige
ervaring in de medische wereld en/of is zelf ook arts.
Wij bieden een luisterend oor voor wie dat nodig heeft. Je kunt een beroep op ons doen voor een kosteloos gesprek als je daar behoefte aan hebt.

Mail naar luisterend-oor@coachesvoormedici.nl
Eén van onze coaches neemt zo snel mogelijk contact met jou op.