Luisterend oor

‘Ik ben bang om zelf besmet te raken, toch wil ik doorgaan’

De wereld van nu is een ongekende werkelijkheid.  Door de huidige situatie in de zorg is er veel onrust. Zorgverleners moeten ook goed voor zichzelf blijven zorgen: tijd maken voor ontspanning, slaap, sporten, gezond eten en gezelligheid. Steun zoeken bij iemand anders dan directe familieleden of vrienden hoort daar ook bij. Coaches voor medici biedt een luisterend oor voor wie daar behoefte aan heeft.

Coaches voor medici is een netwerk van coaches speciaal voor medische professionals. Wij staan midden in het werkveld. Ieder van ons heeft veelzijdige ervaring in de medische wereld en/of is zelf ook arts. Aan ons kun je jouw verhaal kwijt in een (kosteloos) gesprek en eventueel nog een vervolggesprek. Wij geven emotionele steun en helpen om je gedachten te structureren. Zo kun je weer met meer afstand naar de werkelijkheid kijken en je balans terugvinden. Schroom niet contact met ons op te nemen, wij zijn er voor jou, en uiteraard is geheimhouding gewaarborgd.

Stuur een mail naar luisterend-oor@coachesvoormedici.nl. Vermeld je gegevens en bereikbaarheid. Wij behandelen jouw aanmelding AVG-proof. Eén van onze coaches neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Naast ons ‘Luisterend oor’ zijn er meerdere initiatieven rondom Covid-19 support:

Covid-19 support van het Challenge  & Support Programma

Een initiatief van het Erasmus MC & LUMC

 

Lucht je hart

Contactformulier